Како неко може постати члан?

Члан може бити свако ко се професионално или аматерски бави ботаником и који прихвата циљеве, права, обавезе и одговорности утврђене Статутом Друштва. Све особе које имају мање од 14 година могу приступити Друштву искључиво уз захтев који подноси њихов законски заступник. Чланство може бити редовно или почасно.

Чланарина се плаћа на годишњем нивоу, за ђаке, студенте, пензионере и незапослена лица износи 500,00 динара, а за запослена лица 1000,00 динара.

Да бисте постали члан, треба да поднесете писмени захтев Управном одбору путем мејла или лично у просторијама Друштва. Приликом уплате чланарине добићете чланску карту и право да учествујете у активностима или да их сами организујете и тако допринесете успешнијем раду нашег Друштва.


У којој мери вам се свиђа садржај арбореалне флоре Новог Сада?
pollcode.com free polls

Последња радионица у оквиру пројекта "Информиши се - спречи инвазију"

Завршена je и последња радионица у оквиру пројекта Ботаничког Друштва "Андреас Волни" Информиши се  - спречи инвазију. У интерактивном предавању и теренском раду бележења инвазивних врста биљака у граду Новом Саду учествовали су ученици гимназије "Исидора Секулић" из Н...

Информиши се – спречи инвазију

Ученици новосадских средњих школа: гимназија „Јован Јовановић Змај“, гимназија „Исидора Секулић“, гимназија „Лаза Костић“, рачунарска гимназија „Смарт“ и медицинска школа „7. април“ ће у наредном периоду, заједно са члановима ботаничког друштва „Андреас Волни“, у...

Годишњa скупштинa Ботаничког друштва "Андреас Волни"

У понедељак 28. новембра 2016. године са почетком у 17 часова у амфитеатру Покрајинског Завода за заштиту природе је одржана четврта по реду Годишња скупштина Ботаничког друштва "Андреас Волни".

Скуп је отоврен предавањем "Инвазивне хидрофите Дунава" које је одржала про...