Како неко може постати члан?

Члан може бити свако ко се професионално или аматерски бави ботаником и који прихвата циљеве, права, обавезе и одговорности утврђене Статутом Друштва. Све особе које имају мање од 14 година могу приступити Друштву искључиво уз захтев који подноси њихов законски заступник. Чланство може бити редовно или почасно.

Чланарина се плаћа на годишњем нивоу, за ђаке, студенте, пензионере и незапослена лица износи 500,00 динара, а за запослена лица 1000,00 динара.

Да бисте постали члан, треба да поднесете писмени захтев Управном одбору путем мејла или лично у просторијама Друштва. Приликом уплате чланарине добићете чланску карту и право да учествујете у активностима или да их сами организујете и тако допринесете успешнијем раду нашег Друштва.


У којој мери вам се свиђа садржај арбореалне флоре Новог Сада?
pollcode.com free polls

Промоција пројекта “Информиши се - спречи инвазију” на манифестацији “Новосадска јесен 2017”

Пројекат “Информиши се – спречи инвазију” био је промовисан у току манифестације “Новосадска јесен”.

Посетиоци су на штанду Покрета горана Новог Сада могли чути и прочитати нешто више о инвазивним страним биљним врстама, а дељен је и промотивни материјал са више информација о самом пројекту и о спроведеним активностима.

Пројекат је реализован од стране Ботаничког Друштва “Андреас Волни”, а финансијски подржан од стране Градске управе за спорт и омладину, Канцеларија за младе.