Како неко може постати члан?

Члан може бити свако ко се професионално или аматерски бави ботаником и који прихвата циљеве, права, обавезе и одговорности утврђене Статутом Друштва. Све особе које имају мање од 14 година могу приступити Друштву искључиво уз захтев који подноси њихов законски заступник. Чланство може бити редовно или почасно.

Чланарина се плаћа на годишњем нивоу, за ђаке, студенте, пензионере и незапослена лица износи 500,00 динара, а за запослена лица 1000,00 динара.

Да бисте постали члан, треба да поднесете писмени захтев Управном одбору путем мејла или лично у просторијама Друштва. Приликом уплате чланарине добићете чланску карту и право да учествујете у активностима или да их сами организујете и тако допринесете успешнијем раду нашег Друштва.


У којој мери вам се свиђа садржај арбореалне флоре Новог Сада?
pollcode.com free polls

Тулипановац
(Liriodendron tulipifera L.)

Листопадно дрво висине од 30 до 60 метара, са ретком, симетричном, пирамидалном крошњом, широком до 10 метара. Пореклом је из планинских региона Северне Америке, од Канаде до Флориде. У Европу је ова врста први пут унета 1663. године. Природно расте од 300 до 1400 метара надморске висине, а максимално живи до 400 или 500 година.

Дистрибуција

Mapa distribucije